Har du en ide til noget du rigtig gerne vil strikke, men du kan bare ikke finde det rigtige mønster? Du har måske en helt klar ide om hvordan det skal se ud. Men du ved bare ikke hvordan du kommer igang. Så er du kommet til det rette sted.

Foreslå et mønster  i kommentarene forneden og fortæl mig lidt om det. Så vil jeg se om jeg er i stand til at design mønstret:

  • Hvad er det for en genstand du gerne vil strikke? (cardigan, handsker, computer taske, te-hætte)
  • Hvilken tykkelse garn vil du gerne strikke med? (strikkefastheden eller pindstørrelse)
  • Hvilken størrelse pinde vil du gerne strikke med? (3mm, osv. )
  • Hvilken størrelse skal din genstand have? (dame størrelse 42, baby størrelse 68, herre størrelse M, 10 x 15 cm)
  • Skal der være knapper, bånd, lynlås?

Det med småt: Jeg ejer ophavsretten på alle mønstre jeg designer og det er op til mig om jeg ønsker at sælge et mønster eller give det væk gratis. Hvis jeg lægger mønstret til salg må du købe det ligesom alle andre, med mindre du skriver dig op til at afprøve mønstret for mig. Når jeg laver et mønster efter en ide du har fremført her så vil jeg skrive om det på min blog og de forskellige sociale medier. Jeg håber du vil hjælpe mig med at dele dette og når mønstret er klar at du vil hjælpe mig med at få solgt så mange eksemplar som muligt. Foreslå venligst kun dine egne ideer og undlad venligst at bede mig om at lave et mønster baseret på andres design. 

Hvis du ønsker hjælp til en strikke teknik vil jeg foreslå nogle af mine videoer på dansk – på siden kan du også komme med forslag til videoer du syntes jeg skulle lave.

Men vigtigst af alt – hjælp mig gerne med at dele links til de videoer og mønstre jeg allerede har på dansk – så vil jeg være så taknemmelig.