Photos of the Gjerlevsen family

with 2 Comments

A collection of photos of my father’s mother’s (farmor) family in Vejrup, Denmark

Agnes Gjerlevsen – my Gran

G_045a

G_020

Agnes parents Agnethe Jenny Pedersen (sitting to the right) and Gjerlev Christensen Gjerlevsen (standing to the right) with Gjerlev’s sister Karla (left) and her husband Peter (left).

G_023
Agnes’ family around 1941. From top left: Christian, Åge, Vagn, Viggo. From bottom left: Anna, Gerlev (father), Aksel, Jenny (mother), Arne, Agnes, Gerda.

G_027a
Agnes’ father Gjerlev’s family 27th Dec 1901. From top left: Kristen, Gjerlev, Dorthea Marie, Kristine Marie, Mette Marie. From bottom left: Johan Peder, Gjerlev (father), Karla, Ane (mother), Hans Kristian.
I may have mixed up Johan Peder and Hans Kristian as they are twins.

2 Responses

 1. Sara Gjerlevsen
  |

  Hej Henriette
  Jeg faldt over din side med billeder af GJerlevsen familien og blev meget interesseret da jeg selv er i gang med lidt slægtsforskning. Jeg ville egentlig bare høre om du lå inde med mere info eller flere billeder end dem du har delt her, for så vil jeg meget gerne have lov at studere det nærmere. Og hvis du er interesseret er jeg i gang med at lave mit eget familietræ med Gjerlevsen klanen, så hvis jeg har info du mangler er jeg mere end villig til at dele.
  Håber at høre fra dig
  Mvh
  Sara Gjerlevsen

  • Eddie
   |

   Uh det er jeg meget ineresseret i at høre mere om Sara, jeg skriver lige en mail til dig!